Den energifyldte version af dig


Hvordan ser jeg mon ud, når jeg er fuld af energi? Hvordan ser jeg mon ud, når jeg ikke er det? Det kan denne 5 trins øvelse vise dig - Alt hvad der kræves er lidt gulvplads, dig selv og lidt fantasi.  1. Stil dig på gulvet og mærk, hvordan du har det lige nu – det kan være, at du er energiforladt, glad, træt, sur etc. - der er ikke noget rigtigt eller forkert.

  2. Forestil dig, at du står overfor dig selv, som et slags hologram af dig selv, hvor du er fuld af energi – det kan være som et billede, en følelse eller en tanke. Forestil dig at den udgave af dig selv, har al den energi du har brug for det.

  3. Tænk på situationer i dit liv, hvor du har følt dig energifyldt. Læg mærke til hvordan du ser ud i denne udgave af dig selv mht. kropspositur, kropsholdning, arme, ben, ansigtsudtryk m.m. Justér på udgaven af dig selv, så det matcher din forestilling.

  4. Stil dig derefter på det sted, hvor hologrammet af dig/den energifyldt udgave af dig er. Indtag den samme position og måde at stå på. Læg mærke til hvordan du får adgang til den energifyldte version af dig, og hvad det giver dig.

  5. Læg mærke til, hvad du er i stand til nu og her, og fremover i situationer, hvor du har brug for det. Skift position flere gange mellem hvor du stod først og det energifyldte sted for at mærke forskellen.

    God arbejdslyst ;-)

  

Øvelse