Om Tankespor

Tankespor er stiftet som en fælles psykoterapeutisk praksis af NLP Psykoterapeuterne Jesper Rydal og Pernille Nørgaard Nielsen.

Navnet ”Tankespor” er en metafor for måden vi møder verden og dig som klient. Vi oplever, at rigtig mange mennesker har forskellige spor igennem livet som de følger og som de knytter mange tanker til - det kan være i forhold til værdier, overbevisninger, relationer m.m. Gennem livet samt de skift og forandringer det afstedkommer opstår behovet for at ændre sporet eller de tanker man gør sig. 

Tankespors grundlag bygger på nærvær, empati og respekt. Det er essentielt for os at etablere et trygt rum, hvor du kan være dig og finde vejen til det liv du ønsker at leve som et helt menneske med de ressourcer du indeholder. 

Jesper Rydal

NLP Coach, Psykoterapeut & Supervisor 

Kontakt: 2462 7826


Pernille Nørgaard Nielsen

NLP Psykoterapeut & Supervisor

Kontakt: 6017 0676 


Jesper er uddannet NLP Coach ved NLP Aalborg samt certificeret NLP Psykoterapeut og Supervisor ved Dansk NLP Institut i Århus og medlem af Dansk Psykoterapeutforening.  

 

Til daglig arbejder Jesper som HR Udviklingskonsulent hos Randers Kommune. Her arbejder han med mennesker og en bred vifte af dialog- og udviklingsorienterede HR-opgaver.  

 

Som menneske er Jesper mild, åben og tillidvækkende. Han har en ro over sig, der får én til at føle sig godt tilpas i hans selskab. Derudover er han jordnær, indlevende og har en varm og hyggelig sans for humor, der kan få et smil frem hos dem han omgås.  

 

Møder du Jesper som NLP Coach, NLP Psykoterapeut eller Supervisor vil du opleve ham som engageret, empatisk, grundig og skarp. Han har en særlig evne i at sætte sig ind i komplicerede emner og føre samtalen med stor professionalisme, nærvær og respekt.  


Pernille er certificeret NLP Psykoterapeut og Supervisor ved Dansk NLP Institut i Århus og medlem af Dansk Psykoterapeutforening.  

 

Til daglig arbejder Pernille som læringskonsulent i en HR-funktion hos Siemens Gamesa. Her arbejder hun med læringsprogrammer, undervisning, udvikling og digital læring.  

 

Som menneske er Pernille lyttende, nysgerrig og tillidvækkende, og man føler sig godt taget imod og tilpas i hendes selskab. Derudover er der ikke langt til smil hos Pernille på hendes egen nærværende måde, der smitter af på hendes omgivelser.  

 

Møder du Pernille som NLP Psykoterapeut eller Supervisor, vil du opleve hende som professionel, dedikeret og rolig kombineret med en eminent evne til at fokusere på det væsentlige og skaber samtidig en tryg ramme, hvor man føler sig mødt og forstået.